blink2

Wednesday, 30 November 2011

admire kat sorang tuh :)


Assalamualaikum suma  J


Hari ni nisah hepy sangat..!!!nisah terselisih dengan seseorang yang nisah admire tau tak!!!haha..nisah admire dia sebab dia kahwin di usia muda, sama umur dengan nisah, 19..suami dia pon 19 tahun jgk..best kan??nisah pon tringin jugak nak kawin muda..hurm~tapi tadi nisah tak tegur dia..segan seyh..dia tak kenal nisah, tapi nisah kenal dia, tapi kat blog je..nisah follow blog dia..korang baca la blog dia..best sangat tau tak!!!haha..kalo nak baca macam na dia dapat kawin, klik kat SINI..cari entry ni ‘kini aku bergelar seorang isteri’..nisah berharap nisah dapat la berkenalan dengan dia dengan lebih dekat lagi..hehe..kalo dah kenal, senang cikit nak Tanya tips2 kawin awal..kan???ahaks~  *aura gatai nak kawin awal melanda aku lagi*  ;P

p/s:tanda seru banyak2 tu menunjukkan aku sangat excited..haha

ok..assalamualaikum~selamat malam~


signature by annyss92

No comments:

Post a Comment