blink2

Thursday, 2 February 2012

doodle mereke yang sangat comel ! :)

assalamualaikum..


sihat semua? alhamdulillah.. td ada click satu link ni kat facebook..then kuar la satu blog ni yang memang chumell sangat2 la..cer singgah blog beliau Belog Nanad Hasan..beliau sangat pandai lukis doodle nih..cantik giler..hehe..pas tu, dalam beliau punya entry tu ada la beliau masukkan link mereka yang pandai doodle ni..nisah pon click la lagi (biasalah, time2 cuti sem ni tak de keje sangat nak dibuat..hihi)..then, kuarlah blog ni..Blog Kerana Manisnya Epal and Dari Sini Ke Bintang-bintang.. lagilah AWESOME blog mereka nih..hehe..pas tu nisah jumpa blog Feza , Dysha Dot Pink, Doctor Muda Vs Ustaz Rock and Emila Yusof..nisah mengaku doodle mereke memang comel lote..^^


ok, kenapa nisah admire sangat?? sebab doodle mereke sangat cantik + comel-comel belaka..jeles i..huhu..tak pelah..nisah kan budak baru belajar..lagipon nisah takde software macam diaorang eg. adobe photoshop, adobe illustrator..apa yang nisah ada ialah paint n paint sai tool je..huhu..ni nisah punya hasil menggunakan paint sai tool dengan bantuan paint..tak cantik macam mereka lukis !  (biasalah, tangan tak de seni..kihkihkih  :p)




itu je nak di 'share' kali ni..nisah sangat admire lah doodle mereka..alolo, chomel sangat tau tak..haha..time2 cuti ni lah nisah nak practice lukis doodle banyak2 kan..? practice makes perfect right? nanti dh start sem 2 dah takde banyak masa macam ni dh..hehe..ok lah.. assalamualaikum..
thanks for reading!!  :)

p/s: result sem 1 dh kuar..alhamdulillah..setimpal dgn usaha yang tak seberapa..
 cik hati berkata : maksudnya, tak berapa usaha sangatlah tu..padan muka kau nisah..tu lah addicted to blogging, doodling n facebooking sangat ! orang suruh struggle study, tak nak..orang suruh study awal2, tak nak..nak jugak study last minit..ni lah hasilnya..huhu..result pon hurm, taknak kata apa2....
cik nisah berkata : baiklah cik hati yang suka membebel, sem 2 ni saya akan study betul2 n taknak dah study last mnit !

ok..berhenti mengarut..haha  :p

signature by annyss92

No comments:

Post a Comment