blink2

Monday, 26 March 2012

cakap nak update bulan depan?

assalamualaikum..

sihat? alhamdulillah..nisah pon sihat..
nisah nk share something..hehe
nisah dah tau sikit serba-serbi pasal photoshop utk edit gambar..
rasa mcm awesome kot..hehe..
sebelum ni dok tengok gambar cantik2 yang diaorang edit terpikir jugak, "macamna dorang buat ehh??"
dan rahsia itu sudah terbongkar, saya dah tau..hehe..tapi karya saya tak sehebat mereka yang lagi PRO
saya budak baru belajar..hihi :p
thanks to my friend yang installkan photoshop CS5 ni siap dengan tutorial lg..memang terbaik la..
ni ada la nak saji sikit gmbar2 yang dah di edit *rajin pulak aku nak mengedit ni kan?*

pulau kecil itu sebagai subjek :)

ni macam obvious sangat kot nisah edit..hehe

sejak ada kamera, semakin best snap gambar..hehe..tambah2 lanscape..best la.......
betapa cantiknya ciptaan ALLAH kan? macamna pulak lanscape kat overseas yang temperate country tuh? i bet, msti nisah akan cakap macam ni "subhanallah, cantiknya" *insyaALLAH kalo suatu hari nanti ada rezki jalan2 luar negara atau furthur study kat overseas ke......mana tau kan? :)

seperti tajuk entry, "cakap nak update bulan depan?"haha :D
entry lepas nisah ada tulis bulan depan baru nak update, tapi selang beberapa hari dah update? hehe.. apa cer?
saje je nak release tension kejap setelah study ECOLOGY..
anyway..gud nite
assalamualaikum wbt :)

No comments:

Post a Comment