blink2

Friday, 23 March 2012

singgah sekejap :)

assalamualaikum~

dah lama tak update..
singgah je ni.. :p
anyway, i just bought camera..hehe..alhamdulillah, ada rzki lebih  :p

bukan saja2 tau nak beli, untuk menyenangkan assignment, untuk field trip *sebanarnya dah lama idamkan kamera ,,^^ wink wink :P
kamera ni penting jugak la..banyak assignment kena guna kamera *kamera enset tak boleh ea*
dan..............

............................

.....................................

i have new hobby..haha..
saya tergila2kan photography..huhu..help me help me..

walaupon masa tak berapa nak lapang, tapi tak kira, tetap jugak nak lukis..hehe
*ni lukisan tangan yang tak de seni ok! jangan kutuk tau..haha :P

ni test-snap pakai cmera baru..huhu..close-up picture
*saya mengidamkan DSLR sebenarnya..hehe


ni dalam lab, ikan ni sangat popular sebab saya snap gambar 'dia' banyak kali..hehe
cer teka ni ikan apa?

ni insang dia or gill..kami kena kira tau tak!
*biasalah, aquatician katakan..hakahakhak

ikan ni perlu disuntik ye spya perut tak busuk
*untuk di awetkan

pamandangan awan nano kandung air dan bila2 masa akan dimuntahkan di unimas

ni pon test-snap jugak.. :p

sampai di sini saja pertemuan kita pada kali ini..
i dont have much time for my blog
jumpa lagi bulan depan insyaALLAH
ma'assalamah, wa ilalliqa'
thanks for reading!

2 comments: