blink2

Friday, 13 April 2012

trip to pantai pandan, lundu, sarawak | episode 1

assalamualaikum to all readers

alhamdulillah..boleh bertemu lagi kat sini..huhu
sebelum tu nak saji korang dulu 1 photo ni. enjoy it ^^,

gud morning captein!! i'm ready to sail and become "the nisah the sailorwomen"
haha..korang ada? :p

hari kedua, time ni around 7.30 am kalo tak silap. memang best giler lah fieldtrip ni. FYI, this field trip was held in pantai pandan, lundu, sarawak. 2 jam dari unimas. lebih kurang alor star ke penang la kalo bayangkan jauhnya..hehe. i thought that pantai ni macam pantai merdeka, pasir berselut, air tak berapa nak jernih. bila sekali dah sampai kat tepi pantai tu, macam ni saya cakap " ya ALLAH, cantiknya". kemudian apa lagi, snap la pic..haha. seriously cakap, dia punya pantai jauh sayup mata memandang *memang la, kan air tengah surut..huhu* . pasirnya putih bersih, lembut sangat2.

nisah nak upload gambar yang lain2, tp masa tak mengizinkan. tunggu  next entry yer readers sekelian.

p/s : the photo is editted by photoshop cs5 extended

sekian. thanks 4 reading!!
wassalam :)







No comments:

Post a Comment