blink2

Friday, 11 May 2012

ketembaman melanda

assalamualaikum readers

bismillahirrahmanirrahim

saat bergelumang dengan assignment, aku masih mampu lagi update blog..haha..

harini nak tulis entry dalam bahasa kedah :p

nak cerita sikit nih. mai nak habaq, cek makin tembam tau dak.

bukti --->

budak ni WANTED ok!!haha

mau tak tembam, hari-hari makan ayam goreng tau tak. ikan kat sini tak sedap. tak fresh. (sambil buat muka)

ok, hang demand betoi nisah =_=

kalo kat rumah, tiap-tiap mak hari goreng ikan. ikan goreng yang mak goreng dengan ikan goreng yang mak cik kafe goreng rasanya tak sama tau tak padahal ikan itu adalah ikan yang sama iaitu ikan 'temenung' aka ikan kembong.haha.

  fine! berbelit-belit. sila ketuk sikit budak nisah ni.

nama dia tipikal tak?haha. cek pon tak tau la awat orang kedah panggil ikan temenung. :D

nak habaq mai lagi ni, cek dah tau cara pakai tudung bawal yang nampak macam awesome gila..haha.. :D

eh, tapi menutup dada beb. tutup aurat fully ok. agak-agak hampa nak tau tak cara pakainya?

 cek tau mesti hampa semua dah tau kan?

cek ja yang lembab sikit..haha :p

nak cek buat tutorial tak?haha..

  jangan layan budak nisah ni, malam ni dia tak berapa betoi. semalam 2 jam ja cek tidoq. semua gara-gara assignment yang buat last minit. then, skip kelas pukul 8pg :p (jangan tiru kelakuan ini ya!)

p/s : entry kali ini tak mendatangkan faedah kepada yang membaca. tak dak info yang berguna. entry ini adalah kosong..haha -->apa yang aku merepek ni?

anyway, thanks for reading. kau memang cool beb..haha :D assalam. adious~

No comments:

Post a Comment