blink2

Sunday, 20 May 2012

SPARKLE PROJECT! AWESOME!

assalamualaikum readers..

just short entry ^^

nisah punya idea utk SPARKLE PROJECT Yuna..hikhikhik.. ^^ sila klik SINI . kalo masuk website ni, boleh nangis dek kerana kecomelannya !


coklat yang berkenaan di import khas dari langkawi ke unimas..hihi.. special thanks kat kak nisah, rajin pulak dia post..well, nisah yang mengidam sangat. kalau dia tak post, nangis guling-guling la alamatnya =_=
tapi sebagai balasan, nisah kena belikan untuk dia kain, special from sarawak 
bertuah betul kak aku ni :D

nisah memang gila coklat, hantu coklat, chocoholic, dan seumpamanyalah. makan coklat ni sampai sakit gigi baru stop..haha..pastu gaduh nak p klinik gigi nak cabut gigi yang sakit tuh..bila dah tak sakit, tak dak hati plak nak g klinik gigi..haishh. budak ni, bagi penampar jepun baru beringat kot

ok..pakat2 la join sparkle project tu ea. kalo dapat samsung galaxy note pon ok jugak..kot-kot ler kak yuna murah hati kan? hikhikhik. tingginya angan-angan kau nisah =o=  :p


kbai assalam :D

No comments:

Post a Comment