blink2

Saturday, 2 June 2012

best time with THEM

assalamualaikum readers..

sekarang study week muncul lagi. guess what, aku tak dak perasaan nak balik rumah pon..huhu.. sebenarnya takot sebab study tak habis lagi. tapi boleh plak aku update blog kan? ok ok, heran sekejap. alasannya sekarang petang la, mana boleh study. sekarang waktu riadah. satu kemusykilan, adakah mengupdate blog adalah satu riadah? haha :D fikirk-fikirkan 


apa khabar bloggers? semoga dalam lindungan rahmat ALLAH. sudahkah kita mengucapkan syukur pada hari ini kerana segala nikmatNya kepada kita ? then ucaplah ALHAMDULILLAH. ^__^


nak story sikit ni. semalam kan nisah and the roomate pergi majlis kesyukuran hari keputeraan Seri Paduka Baginda YDP Agong peringkat negeri Sarawak. sebenarnya pergi 1 bas anjuran DAMAI. *cek lupa DAMAI stands for what..huhu..maafin saya*. majlis kesyukuran tu kat Petrajaya, masjid Persekutuan kot kalo tak salah ataupon masjid Petrajaya. hurmm, ntah la. :p




itu adalah saya and the roomate, engku sarah shamella ^_^


ini adalah jamuan selepas solat isyak kat masjid ni. sodap yop!

ini adalah wajah gembira kekenyangan. cer perhati kat belakang tu, dah tak de orang. terfikir gak "kitaorang makan  lama sangat ke?" nampak sangat tambah beberapa kali..hikhikhik :p 
and dari kiri hanim (kawan sarah dan sudah menjadi kawan nisah :p), sarah and ntah la budak mana kat tepi tu


ehh, ada apa kat pipi tu. comot ler kome makan. haishh, macam kanak2
yeke? nah sapu tangan ni. tolong lapkan kejap
bagi penampar mau?

ahah.. yang tudung kaler oren tu baru je kenal kat sini *maafin, gue tak ingat nama dia* dan dia pon suke bergambar..kihkihkih..then masuk la geng kitaorang

ni pemandangan dalam masjid. takot gak kalo2 kena marah amik gambar..hehe :D

ni ler rombongan perempuan. berebut2 nak sedekahkan kat tabung masjid ni :)


ABIS

bila kita duduk bersama dengan kawan-kawan yang suka bergambar, memang akan snap gambar sampai habis memory card. haha. *ayat haruslah hiperbola* bila dengan kawan-kawan yang malu-malu nak bergambar, automatik, kita pon jadi malu jugak. huhu. bertambah malu kalo kita ajak dorang bergambar, tapi jawapannya menghampakan iaitu "taknak la, malu la". kau tahu, aku lagi MALU =_+ sabar je la.


assalam

2 comments: